Direktlänk till inlägg 6 mars 2012

Truddelutt, då öppnar vi upp med pompa och ståt!

Av truddelutt - 6 mars 2012 09:13

Hallå allihopa därute i cyberrymden. Nu slår vi upp portarna för vår nya blogg truddelutt! Kul att du hittat hit och tack för besöket. På vår sida kommer du att hitta massor med spännande saker, vill jag lova. Inte bara kommer du få bra modetips, krönikor, spännande berättelser från vardagen utan även mer seriösa teman kommer avhandlas, diskuteras och debatteras. 


Luta dig tillbaka och njut av DIN resa genom tid och rum med truddelutt, tut tut!


Hälsningar Admin

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av truddelutt - 19 december 2013 22:51

Tiderna förändras verkligen må jag säga. Länge har SD-anhängare kritiserat fackförbund för att vara onyttiga parasiter på samhället, men för några dagar sedan droppade man nyheten att ett nytt fackförbund skulle bilads. Löntagarna skall vara ett fack...

Av truddelutt - 6 maj 2013 23:30

Det kan kosta dig väldigt mycket att inte känna till alla regler om försenad eller utebliven betalning. Detta har jag fått erfara "first hand" så att säga. Råkade missa att betala en räkning och nu måste jag betala både döjsmålsränta och en extra str...

Av truddelutt - 6 mars 2013 00:00

Känner mig riktigt avundsjuk på Nellys modell tidigare förken Sverige aspiraten: Johanna Lundbäck. Var inne och kollade underkläder på Nelly tidigare och J. Lundbäck verkligen gör att alla trosor och bh:s ser galet sexiga ut. Tänk om man ändå vore så...

Av truddelutt - 19 september 2012 16:43

Fattar inte varför livet måste kännas så segt ibland. Just nu har jag verkligen igen energi alls och allt känns så motigt. Samtidigt har jag verkligen massor med saker som bara måste göras. Tvätten skall tvättas och huset städas. Skulle vilja skjuta ...

Av truddelutt - 13 augusti 2012 08:45

Jag försöker att servera nyttig, god, omväxlande och lockande mat i vårt hus. Själv är jag demivegetarian vilket betyder att jag inte äter kött och fågel men fisk. Detta hindrar inte att jag serverar kött till familjen eller gäster. Mellan åren 1994 ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se