Direktlänk till inlägg 17 maj 2012

Viktigt att hålla sig i form

Av truddelutt - 17 maj 2012 22:04

Hälsa är A och O brukar det heta och för mig som nyligen deltog i Göteborgsvarvet 2012 vet jag verkligen hur viktigt det är att kroppen fungerar till 100% i vissa sammanhang. Under tävlingen drabbades jag nämligen av endera kramp och muskelvärk samt av diverse andra mer ovanliga bekymmer med mina knän. Nu lider jag sedan många år av löparknä och har försökt att ta hjälp av en naprapat för att dämpa smärtan i knä, med ytterst varierande resultat. Kombinerat med mina besök hos denna expert har jag även använt mig av flexibla träningsredskap för hemmet. Det finns en hel del bra redskap som inte bara stärker bål, höft och mage utan faktiskt också förbygger knä- och ledverk.


Innan tävlingen såg jag till att fixa till mig på en del andra vis. Till exempel valde jag att använda mig av en mycket prisvärd brun utan sol kräm. Jag skäms nämligen väldigt mycket för att jag är blek och i det närmaste skär i hyn. Brun utan sol är ett perfekt medel för oss blekfisar ;-). För att dofta gott under hela loppet såg  jag även till att använda mig av lite speciella hårvårdsprodukter. De produkter för hårvård jag väljer att använda mig av är skonsamma både för miljön och människan.


En lite rolig historia som relaterar till det där med att hålla håret ”fräscht” under Göteborgsvarvet, var att det fanns en kille som hade valt att trä på en smaksatt kondom över huvudet för att lukta godare. Tror i och för sig att det var lite humor också, men visst de luktade hallon om hela honom J   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av truddelutt - 19 december 2013 22:51

Tiderna förändras verkligen må jag säga. Länge har SD-anhängare kritiserat fackförbund för att vara onyttiga parasiter på samhället, men för några dagar sedan droppade man nyheten att ett nytt fackförbund skulle bilads. Löntagarna skall vara ett fack...

Av truddelutt - 6 maj 2013 23:30

Det kan kosta dig väldigt mycket att inte känna till alla regler om försenad eller utebliven betalning. Detta har jag fått erfara "first hand" så att säga. Råkade missa att betala en räkning och nu måste jag betala både döjsmålsränta och en extra str...

Av truddelutt - 6 mars 2013 00:00

Känner mig riktigt avundsjuk på Nellys modell tidigare förken Sverige aspiraten: Johanna Lundbäck. Var inne och kollade underkläder på Nelly tidigare och J. Lundbäck verkligen gör att alla trosor och bh:s ser galet sexiga ut. Tänk om man ändå vore så...

Av truddelutt - 19 september 2012 16:43

Fattar inte varför livet måste kännas så segt ibland. Just nu har jag verkligen igen energi alls och allt känns så motigt. Samtidigt har jag verkligen massor med saker som bara måste göras. Tvätten skall tvättas och huset städas. Skulle vilja skjuta ...

Av truddelutt - 13 augusti 2012 08:45

Jag försöker att servera nyttig, god, omväxlande och lockande mat i vårt hus. Själv är jag demivegetarian vilket betyder att jag inte äter kött och fågel men fisk. Detta hindrar inte att jag serverar kött till familjen eller gäster. Mellan åren 1994 ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se