Direktlänk till inlägg 4 augusti 2012

Letar du nya spelmöjligheter?

Av truddelutt - 4 augusti 2012 23:51

Att spela olika typer av spel via nätet sysselsätter miljontals människor varje dag, ändå är det inte alltid helt lätt att veta var man skall börja leta för att hitta ett spel som man gillar. Själv är jag väldigt bingointresserad varför jag kommit att bli något av en expert just på detta spel.  När det gäller att hitta bra bingosajter på nätet, handlar det framförallt om att känna till var man bör leta.

Länge använde jag mig av Google och sökte helt enkelt efter bingo , men efter ett tag insåg jag att det alltid är samma spelsidor som kommer upp och en del av dem är inte ens bra! Sen fick jag ett tips om en sida som verkligen förändrade tillvaron, läs mer på bingosajterpånätet.se så förstår du vad jag menar. Här hittar du nämligen massor med bra bonusar och tips om helt nya bingosidor online. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av truddelutt - 19 december 2013 22:51

Tiderna förändras verkligen må jag säga. Länge har SD-anhängare kritiserat fackförbund för att vara onyttiga parasiter på samhället, men för några dagar sedan droppade man nyheten att ett nytt fackförbund skulle bilads. Löntagarna skall vara ett fack...

Av truddelutt - 6 maj 2013 23:30

Det kan kosta dig väldigt mycket att inte känna till alla regler om försenad eller utebliven betalning. Detta har jag fått erfara "first hand" så att säga. Råkade missa att betala en räkning och nu måste jag betala både döjsmålsränta och en extra str...

Av truddelutt - 6 mars 2013 00:00

Känner mig riktigt avundsjuk på Nellys modell tidigare förken Sverige aspiraten: Johanna Lundbäck. Var inne och kollade underkläder på Nelly tidigare och J. Lundbäck verkligen gör att alla trosor och bh:s ser galet sexiga ut. Tänk om man ändå vore så...

Av truddelutt - 19 september 2012 16:43

Fattar inte varför livet måste kännas så segt ibland. Just nu har jag verkligen igen energi alls och allt känns så motigt. Samtidigt har jag verkligen massor med saker som bara måste göras. Tvätten skall tvättas och huset städas. Skulle vilja skjuta ...

Av truddelutt - 13 augusti 2012 08:45

Jag försöker att servera nyttig, god, omväxlande och lockande mat i vårt hus. Själv är jag demivegetarian vilket betyder att jag inte äter kött och fågel men fisk. Detta hindrar inte att jag serverar kött till familjen eller gäster. Mellan åren 1994 ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se